Werkplaats

__________

Ruiter Autoservice is een allround autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor een APK en onderhoud, het wisselen van banden maar ook voor aircoservice, een complexe storing of grote reparatie. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Wij werken altijd op een zorgvuldige manier en gebruiken professionele en moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteits-eisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Vervangend vervoer

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Ruiter Autoservice kunt u rekenen op de beste service! Zo kunt u gratis gebruik maken van onze leenfiets of leenauto. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Wij zijn Bosch BIS Partner en GMTO diagnosespecialist

Als universeel autobedrijf is het in deze tijd extra belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de laatste technieken. Zowel in diagnoseapparatuur maar ook in kennis van de autotechnicus is het erg belangrijk blijvend te investeren. Zo zijn wij Bosch BIS partner en GMTO diagnosespecialist geworden. Dit houdt in dat onze werkplaats volledig onafhankelijk wordt ondersteund door de grootste auto elektronica leverancier Bosch.

Wij volgen diverse trainingen via opleidingscentrum GMTO. Verder werken we met de meest geavanceerde diagnosemachine van Bosch als toevoeging op ons bestaande diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen we werken op dealerniveau, alleen dan voor een voordeliger tarief.

Werkplaats